Dromen worden werkelijkheid

In het prachtige, waterrijke Wiarda worden zes stadswoningen gebouwd. De architectuur kent een knipoog naar het verleden.

Wiarda is een ‘all-electric’-wijk; de woningen hebben geen gasaansluiting. Om uw woning, met onder meer drie ruime slaapkamers en een aanzienlijke zolder, te verwarmen wordt gebruik gemaakt van een ventilatielucht-warmtepomp. Deze warmtepomp zuigt de lucht uit de woning af, haalt daar de warmte uit en blaast de koude lucht bovendaks naar buiten. Met de warmte wordt een buffervat van 180 liter verwarmd zodat u direct warm water tot uw beschikking heeft. De vloerverwarming op de begane grond en de radiatoren op de verdiepingen krijgen hun warmte ook van deze pomp. Energiezuinig, zéér comfortabel en zonder een ontsierende buitenunit. De verse lucht wordt gewoon door roosters in de ramen aangevoerd. Hierdoor heeft u een warm, gezond en comfortabel binnenklimaat. Ook worden er enkele zonnepanelen op uw dak geplaatst, maar wenst u uw maandlast nog verder naar beneden te brengen dan is er genoeg ruimte voor meer panelen. We kunnen  dus gerust spreken van een duurzame en toekomstbestendige woning!

De royale eensgezinswonigen hebben een ruime indeling, maar mocht u behoefte hebben aan nog meer ruimte dan kunt u de woning met 1,20 meter verlengen. Standaard hefet de woning drie slaapkamers op de eerste verdieping. De zolder heeft meer dan voldoende ruimte om daar extra kamers te realiseren. Zeker indien u de optionele dakkapel of dakramen kiest. Genieten van een mooie zonnige dag? De diepe achtertuinen liggen op het zuidoosten dus aan zon geen gebrek!

De woningen zijn verkrijgbaar vanaf € 199.500,- v.o.n

Bekijk hier de verkoopinformatie van Werelds Wonen Wiarda.
Bekijk hier de prijslijst van Werelds Wonen Wiarda.

Plattegronden

Meer informatie? Wij bellen jou!

 • * velden zijn verplicht.

Al 80% onder optie of verkocht!

Onder tussen is al 80% van de woningen onder optie en wordt.........

Lees meer

50% van de huizen is onder optie!

Is Werelds Wonen Wiarda ook iets voor jou?

Lees meer
Meer nieuws
 • Dromen worden werkelijkheid

  Dromen worden werkelijkheid

  We kunnen dus gerust spreken van een duurzame en toekomstbestendige woning!

  Lees meer
 • Interieurtip

  Interieurtip

  Combineer nieuwe moderne meubels met oude elementen. Dat past perfect bij de uitstraling van jullie nieuwe thuis!

 • Cultuur snuiven

  Cultuur snuiven

  Leeuwarden is een prachtige stad en met recht de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het culturele hart wordt gevormd....

  Lees meer
 • Groene explosie

  Groene explosie

  Daar zit je dan, op je nieuwe bank in je pas geverfde huis. En toch... Er ontbreekt nog iets. Je huis zou wel wat groen....

 • Makelaardij Hoekstra Makelaardij Hoekstra

  "Ook wonen in één van de mooiste buurten van Leeuwarden? Neem dan contact op met Marjan Miedema van Makelaardij Hoekstra!"

 • Frisoplan plan ontwikkeling Frisoplan plan ontwikkeling

  "Een fijn thuis is belangrijk. Met veel zorg en plezier ontwikkelt Frisoplan hier je toekomstige woonplek"